Al sinds 1948 zet Familie König, groothandel in goud en juwelen, in op kwaliteit, bekwaamheid, service en keuze. Niet zonder trots zijn we al de derde generatie groothandelaars die al meer dan 70 jaar de traditie verderzetten. Innoverende collecties en weergaloze klassiekers: juwelen en diamanten zitten in ons DNA, en dat merk je.

We blijven graag innoveren en vernieuwen, om u een vlekkeloze service en kwaliteit te kunnen leveren. Heden versterkt Jacques König haar marktaanwezigheid met de creatie van JACQUES KÖNIG ONLINE – uw persoonlijke showroom, een modern webplatform voor e-verkoop.

JACQUES KÖNIG’s ONLINE CATALOGUS, een echte showroom op het internet, biedt alle voordelen van de nieuwste technologieën, zodat u kan wikken, wegen en aankopen via het internet, waar u ook bent. Begin uw virtuele reis bij ons en ontdek de makkelijkste manieren om de juiste items te vinden en om uw eigen zaak te vergroten.

Onze online collectie is dé referentie voor iedere juwelier: 100% Made in Italy – een garantie voor het neusje van de zalm wat haute joaillerie betreft. Zoals steeds blijft Huis Jacques König zich onderscheiden in vakmanschap, kwaliteit, materiaalkeuze, afwerking en design. Deze nieuwe collectie verdient een volledig nieuw online platform – iets wat we voor onze merken al meer dan tien jaar succesvol doen – waarin u het brede scala aan producten kunt ontdekken.

U ontdekt de collectie via deze link, of via de link hieronder.

Jacques en Ruven König